+386 5 38 19 120 info@vdc-tolmin.si

ČEPRAV SE POLETJE ŽE POSLAVLJA, SMO MI Z MISLIMI ŠE VEDNO V POLETNEM ČASU. RADI OBUJAMO SPOMINE IN LE-TI NAS GREJEJO ŠE POZNO V JESEN. POLETJE JE TUDI ZA NAS ČAS ODDIHA, ZABAVE IN PREDVSEM SPROSTITVE. V MESECU AVGUSTU SE DNEVNI PROGRAM NE IZVAJA. PONOVNO PRIČNEMO Z DELAVNICAMI V MESECU SEPTEMBRU. V TEM ČASU NEKATERI UPORABNIKI PREŽIVIJO DOPUST DOMA, S SVOJCI, SORODNIKI. NEKATERI UPORABNIKI ŽAL NIMAJO VEČ ŽIVIH STARŠEV ALI SVOJCEV IN TAKO POLETJE PREŽIVIJO V BIVALNI ENOTI, KATERA JIM PREDSTAVLJA TUDI DOM. KLJUB POČITKU, PA TUDI V POLETNIH MESECIH NE MOREMO BITI PRI MIRU. TRUDIMO SE, DA PREŽIVIMO ČAS KAR SE DA PESTRO. TAKO SMO ČEZ POLETJE SKRBELI ZA NAŠ VRT, NA KATEREGA SMO ŠE PRAV POSEBEJ PONOSNI. NAJVEČ ENERGIJE IN ČASA PA JE SKRBI ZA VRT POSVETIL NAŠ BRANKO. KER JE BILO LETOŠNJE POLETJE KAR PRECEJ VROČE, SMO DOPOLDNEVE IZKORISTILI ZA KRATKE SPREHODE V OKOLICI TOLMINA, HLADILI PA SMO SE TUDI V BAZENU, OB REKI SOČI, V NAJBLIŽJI SENCI.

ANDREJKA
ŠLI SMO POHAJAT DO SOTOČJA. NA OBISK JE PRIŠLA MOJA MAMA. ŠLI SVA NA KAFE, NA AVTOBUSNO. BILA SEM V STRUNJANU. PLAVALA SEM V BAZENU.

MARINKA
KO SEM IMELA DOPUST, SEM VSAK DAN HODILA NA SPREHOD. BRALA SEM KNJIGE IN GLEDALA TELEVIZIJO. TO JE BIL POČITEK.

NATAŠA
BILA SEM NA RAZNIH PRIREDITVAH, V TOLMINU. BILA SEM NA KONCERTU SNEŽET IN NA KMEČKEM PUNTU V TOLMINSKEM MUZEJU. DOMA SMO IMELI TUDI DRUŽINSKE PIKNIKE. BILA SEM TUDI NA MORJU, V NOVEMGRADU.

BOŽO
BIL SEM V STRUNJANSKIH SOLINAH. V MESECU JULIJU SEM BIL V IZOLI. LEPO JE BILO. HODILI SMO NA SPREHODE, KOPAL SEM SE V BAZENU. TA PRVI DAN SEM SE KOPAL TUDI V MORJU. ŠEL SEM NA IZLET V BOVEC. PELJALA NAS JE GRETI.
TINA
BILA SEM NA MORJU S STARŠI. PAZILA SEM NA NEČAKA NEJCA. DOMA SEM POMAGALA MAMI OKOLI HIŠE IN NA VRTU. S TATOM SEM IGRALA BADBINTON.

BOJANA
BILA SEM V HOTELU. Z MANO V SOBI JE BILA TINA. BILA SEM PRI ZDRAVNIKU V IZOLI. ZDAJ SEM DOBRO.

DAVORIN
BIL SEM V STRUNJANU. PRVI DAN SEM SE KOPAL V MORJU. BIL SEM PRI SESTRI OLIVI V PODBRDU. JE IMELA ROJSTNI DAN. KUPIL SEM JI ROŽE.

LUCIJAN
TETA MILENKA JE PRIŠLA NA OBISK. PRINESLA MI JE PIŠKOTE. PLAVAT SEM ŠEL Z GRETI V BAZEN.

ALENKA
ČEZ POLETJE SEM NEKAJ ČASA PREŽIVELA S SVOJIM FANTOM DENISOM. Z DRUŠTVOM SOŽITJE SEM BILA V PORTOROŽU. NAJBOLJ MI JE BILO VŠEČ NOČNO KOPANJE. VIDELA SEM TUDI DELFINE. DOMA SVA Z MAMO HODILI NA SPREHODE. IMELA SEM LEPO POLETJE.

TADEJA
DOMA SEM POMAGALA OKOLI HIŠE. POSLUŠALA SEM GLASBO. V VOLČAH SMO IMELI LUKATELCE. S STARŠI SEM ŠLA NA MRZLI VRH.

MARIJA
ČEZ POLETJE SEM BILA PRI SESTRI NA KOSEČU. POHAJALA SEM. NA OBISK JE PRIŠEL MOJ BRAT IN NEČAKINJA. BILA SEM V PLANINI ZAPRIKRAJ. TAM JE BILO LEPO.

BRANKO
ČEZ POLETJE SEM BIL NA MORJU. PRVO SEM ŠEL S SOŽITJEM V PORTOROŽ. TAM JE BILA TUDI MOJA PUNCA MONIKA. MONIKO IMAM ZELO RAD. POTEM SEM ŠEL S PRIJATELJEM RADOM V ANKARAN. ČEZ POLETJE SEM SKRBEL ZA VRT, KI GA IMAMO V NAŠEM VARSTVENO DELOVNEM CENTRU. POMAGALI SO TUDI DRUGI. ZELENJAVA JE LEPO USPELA. NA VRTU IMAMO PARADIŽNIK, BLITVO, RADIČ, FIŽOL, RDEČO PESO, KORENČEK. ZDAJ PA SPREMLJAM EVROPSKO PRVENSTVO V KOŠARKI.

MELANIJA
BILA SEM V IZOLI. KO JE BILO SLABO VREME, SEM SE KOPALA V BAZENU. IMELA SEM SE LEPO. SMO ŠLI POHAJAT. ČEZ POLETJE SEM POMAGALA KUHAT TU V VDC-JU. JE BLO TREBA KROMPIR »STRGAT«.

JORDAN
DOPUST SEM PREŽIVEL DOMA Z BRATOM. POTEM SEM BIL PREKO SOŽITJA V PORTOROŽU, V SEČI. Z VDC-JEM SEM BIL NA KRKU. NA KRKU SEM SE IMEL ZELO LEPO. VŠEČ MI JE BILO MORJE, PLAŽA IN DOBRA DRUŽBA.

Dostopnost